Inschrijfavond

De inschrijfavond vindt plaats op

donderdag 15 oktober 2020
Starttijd: 20:00 uur
Digitale locatie: verlopen, download presentatie hieronder.

Download hier de presentatie van de inschrijfavond!

Op deze pagina kun je alvast de blanco Ledenovereenkomst bekijken, zodat je die op deze avond niet voor het eerst ziet. De Ledenovereenkomst is gebaseerd op een voorbeelddocument van HierOpgewekt, het landelijke platform voor lokale energie initiatieven, waaronder postcoderoosprojecten. De overeenkomst kent veel juridisch taalgebruik. De reden hiervoor is dat veel passages overeen moeten komen met onze statuten. Deze statuten, evenals de brochure waar in de overeenkomst naar verwezen wordt kun je hieronder downloaden:

    1. Ledenovereenkomst
    2. Donateursovereenkomst
    3. Statuten
    4. Informatiebrochure
    5. AFM informatiedocument Energieke Buurtschappen 2

Voorlopig wordt een postcoderoosproject door de AFM gezien als belegging en niet als ‘samen ondernemen’. Daarom moeten wij ons als coöperatie aan bepaalde richtlijnen houden, waaronder het zichtbaar presenteren van de AFM-banner zoals hieronder en in onze Informatiebrochure en Ledenovereenkomst.

Daarnaast zullen wij onze projecten melden bij de AFM, waarbij wij een standaard informatiedocument moeten aanleveren. Deze vind je bij de links hierboven onder punt 5. Omdat dit document niet aansluit bij wat de postcoderoos echt is, samen ondernemen alsof je zonnepanelen op eigen dak plaatst, maken wij altijd een eigen informatiebrochure welke voor jou als deelnemer toegankelijker is om te lezen. Deze vind je hierboven onder punt 4.