Doe mee!

Nieuw project in 2022!

De coöperatie heeft twee nieuwe dakeigenaren bereid gevonden om hun daken beschikbaar te stellen voor een collectieve zonne-installatie. Dit betreft de daken van de Prijshamer aan de Parallelweg 56 in Winterswijk en BCS Kotten aan de Sieverdinkweg 16 in Winterswijk Kotten. Jij kunt meedoen en meeprofiteren!

De vrijblijvende voorinschrijving is gestart en sluit eind juli. Wees er snel bij, want op = op!

Woon jij in een van de volgende postcodegebieden: 7101, 7102, 7104, 7108, 7109 of 7119? Dan kun jij deelnemen in Zonnedak Prijshamer! Ga hier naar de inschrijfpagina, waar jij je vrijblijvend kunt inschrijven.

Woon jij in een van de volgende postcodegebieden: 7101, 7105, 7106, 7107, 7113 of 7115? Dan kun jij deelnemen in Zonnedak BCS Kotten! Ga hier naar de inschrijfpagina, waar jij je vrijblijvend kunt inschrijven.

Zoals je ziet ontbreekt de Winterswijkse postcode 7103 in de genoemde postcodegebieden hierboven. Wellicht kunnen wij toch leden uit dit postcodegebied mee laten doen, mits er voldaan wordt aan de ledeneis van 1 lid per 5 kWp per zonnedak. Daarom is het vooralsnog ook mogelijk om vrijblijvend met postcode 7103 in te schrijven, voor zowel dak Prijshamer als dak BCS Kotten.

In totaal zijn er 1939 certificaten beschikbaar die €50,- per stuk kosten. In ruil voor de aanschaf van een certificaat ontvang jij een zogenaamd Uitkeringsrecht. Kort samengevat betekent het Uitkeringsrecht dat je jaarlijks €0,10 cent per kWh ontvangt over de hoeveel kWh die jouw certificaten produceren. De gemiddelde verwacht opbrengst over beide projecten gezamenlijk is 57,5 kWh per certificaat per jaar, kortom een gemiddelde opbrengst van €5,75 per jaar, waardoor jij je investering binnen 9 jaar terug verdiend. Omdat de looptijd 15 jaar is, ga je daarna nog zeker 6 jaar verdienen! Een rendement van bijna 5% dus. Klik hier om naar ons SCE-reglement te gaan, waarin je alle ins en out leest over deelname en uitkeringsrechten.

LET OP: de inleg van €50 per certificaat betreft een eenmalige kapitaalstorting in de coöperatie. Deze inleg ontvang je niet terug aan het einde van het project, maar verdien je door de jaren heen terug via een winstuitkering vanuit de coöperatie met een rendement van minimaal 4,5%.