Wij kunnen jullie met trots mededelen dat er inmiddels meer dan 50 deelnemers (incl. donateurs) zijn voor het eerste project. Dat betekent dat we nu echt van start kunnen gaan.

Aanstaande donderdag 14 december wordt de Coöperatie Energieke Buurtschappen U.A. dan ook officieel opgericht bij de notaris. Het oprichtingsbestuur wordt gevormd door leden van de werkgroep Hernieuwbaar Energie Collectief (HEC) Buitengebied Winterswijk van de Stichting BSV. Tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering zullen zij zich verkiesbaar stellen, maar wordt ook andere deelnemers de kans gegeven om zich aan te melden voor een bestuursfunctie.

Meer informatie over het vervolg van het project vinden jullie in de ‘oudejaarsnieuwsbrief’ die binnenkort verschijnt in jullie mailbox.

Er zijn nog een paar panelen beschikbaar, dus zegt het voor en laten we er samen voor zorgen dat de daken ook écht vol komen te liggen!