Goed nieuws! Bouwbedrijf Ten Haken B.V. heeft een deel van haar daken aan de Kottenseweg kosteloos ter beschikking gesteld voor ons mooie project. Wij willen hen hier hartelijk voor bedanken. Een derde dak houdt natuurlijk in dat er meer zonnepanelen gelegd kunnen worden. Naast de 240 in Huppel en de 240 in Kotten, kunnen we nu nog circa 100 zonnepanelen extra kwijt in de Brinkheurne!

Er komen dus een aantal extra zonnepanelen ter beschikking, maar gezien de overinschrijvingen voor de eerste twee daken hebben deze mensen voorrang in het derde dak. Naar verwachting zullen er toch zo’n 50-80 zonnepanelen vrij komen, dus wees er snel bij. En het mooie is, Corle (7119) en Ratum (7106) kunnen nu ook deelnemen! (zie de postcoderoos hieronder)

Klik hier om je vrijblijvend in te schrijven als deelnemer, of hier om donateur te worden voor eenmalig €50,-.

Samen gaan we snel voor de 50 deelnemers, zodat we provinciale subsidie kunnen aanvragen en een stap dichter bij de realisatie van 3 collectieve zonnedaken in Winterswijk komen. Op naar een elektrisch neutraal buitengebied!

Binnenkort zullen we jullie ook voorstellen aan de andere twee dakeigenaren die hun daken kosteloos aan dit maatschappelijk initiatief ter beschikking stellen.